0187 - 61 18 88 Lieve Vrouwepoldersedijk 1b 3243 LA Stad aan 't Haringvliet
0187 - 61 18 88 Lieve Vrouwepoldersedijk 1b 3243 LA Stad aan 't Haringvliet
Eenvoudig te bedienen
Efficiënt en duurzaam
Zoek een dealer

Over IRRIFRANCE

IRRIFRANCE produceerde in 1970 de eerste beregeningshaspel. Vandaag de dag is Irrifrance een begrip op het gebied van beregening in Europa en ver daarbuiten. De IRRIFRANCE beregeningsmachine wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan (Frankrijk).

Door gebruik te maken van de beste materialen en moderne productietechnieken bent u verzekerd van een kwalitatief goede constructie. IRRIFRANCE produceert zelf alle PE-slangen volgens strengste CE- norm. De kwalitatief zeer goede constructie en PE-slang verzekerd een lange levensduur van de Irrifrance beregeningsmachines. De computergestuurde machines maken de slang met een constante wanddikte en diameter waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.

De IRRIFRANCE beregeningshaspel wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan. Kenmerkend voor de IRRIFRANCE beregeningsmachine zijn de brede, gesloten drum met een grote diameter, waardoor de slang niet te kort gebogen wordt. De zijwanden ban de drum zijn geperst uit gegalvaniseerde staalplaat voor extra stevigheid. Alles wordt geproduceerd door middel van laser- en lasrobottechniek.

Voor distributie van de beregeningsmachines maakt IRRIFRANCE gebruik van een uitgebreid dealernetwerk verspreidt over de gehele wereld. In Nederland en Vlaanderen wordt IRRIFRANCE geïmporteerd door Mechanisatie Centrum Flakkee. Door jarenlange kennis opbouw, kunnen wij een hoog service niveau leveren en handhaven.

De voordelen van een nauwkeurige en efficiënte beregening

De IRRIFRANCE serie is de meest uitgebreide serie beregeningsmachines. IRRIFRANCE kent voor iedere toepassing of wens de juiste oplossing.
IRRIFRANCE bouwt de nieuwe generatie beregeningsmachines, waarbij alle technische mogelijkheden maximaal geoptimaliseerd zijn, zoals gebruiksvriendelijkheid (o.a. automatische sproeierwagenlift), efficientie, electronische en computer besturing. De machine is zo geconstrueerd dat deze een maximale stabiliteit biedt. Voor de productie worden aan de grondstoffen zeer hoge eisen gesteld. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van de modernste technieken. Dit verzekert een lange levensduur voor alle IRRIFRANCE machines.