BESPARINGSCHECK

VPS 1050-1055 VIDEO

VIDEO DEMO "EFFICIëNT BEREGENEN"

POMPSETS

Over Irrifrance

Irrifrance produceerde in 1970 de eerste beregeningshaspel. Vandaag de dag is Irrifrance een begrip op het gebied van beregening in Europa en ver daarbuiten. De Irrifrance beregeningsmachine wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan (Frankrijk). 

Productie en Distributie
Door gebruik te maken van de beste materialen en moderne productietechnieken bent u verzekerd van een kwalitatief goede constructie. Irrifrance produceert zelf alle PE-slangen volgens strengste CE- norm. De kwalitatief zeer goede constructie en PE-slang verzekerd een lange levensduur van de Irrifrance beregeningsmachines. De computergestuurde machines maken de slang met een constante wanddikte en diameter waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.

De Irrifrance beregeningshaspel wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan. Kenmerkend voor de Irrifrance beregeningsmachine zijn de brede, gesloten drum met een grote diameter, waardoor de slang niet te kort gebogen wordt. De zijwanden ban de drum zijn geperst uit gegalvaniseerde staalplaat voor extra stevigheid. Alles wordt geproduceerd door middel van laser- en lasrobottechniek.

Voor distributie van de beregeningsmachines maakt Irrifrance gebruik van een uitgebreid dealernetwerk verspreidt over de gehele wereld. In Nederland en Vlaanderen wordt Irrifrance geïmporteerd door Mechanisatie Centrum Flakkee. Door jarenlange kennis opbouw, kunnen wij een hoog service niveau leveren en handhaven.

DIRECT CONTACT

Mechanisatie Centrum Flakkee Lieve Vrouwepoldersedijk 1b
3243 LA Stad aan 't Haringvliet Telefoon: (0187) 61 18 88
Fax: (0187) 61 23 58 info@irrifrance.nl